Over Ons
13640
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13640,bridge-core-2.5.9,,no_animation_on_touch,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16584
 

Over Ons

Goudstikker – de Vries

Goudstikker – de Vries heeft, met vestigingen in Almere, Assen, Emmen, ’s-Hertogenbosch en Rotterdam, een goede spreiding over het land. Met ongeveer 80 medewerkers behoort het bureau tot de grotere bouwkundig en constructief georiënteerde ingenieursbureaus in Nederland. Goudstikker – de Vries is gericht op advies in de woning­bouw en aan de woningbouw gelieerde utiliteitsbouwprojecten; combinaties van wonen en werken, maar ook met de pure utiliteitsbouw als kantoren, scholen, theaters, multifunctionele centra, zorg­centra en bedrijfscomplexen. In onze bedrijfsfilosofie richten wij ons op  langjarige samenwerkingen.

Ervaring

Het bureau heeft meer dan 65 jaar technische ervaring en werkt continu aan verbeteringen in de organisatie, het werken in een BIM-omgeving en aan verdieping in het vakgebied. Hierdoor heeft het bureau zich een goede positie in de bouwmarkt kunnen verwerven als een inventieve en gedegen professional op het gebied van bouwkundige constructies. Onze veelzijdigheid wordt wellicht het best gekarakteriseerd door onze opdrachtgevers die de gehele bouwsector omvatten: van grote beleggingsinstellingen, vastgoedontwikkelaars en overheid tot projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en leveranciers.

Bij het uitwerken van de projecten voor onze opdrachtgevers werken wij volgens het NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitssysteem, waardoor wij deze projecten op een eenduidige manier aanpakken en het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever wordt gewaarborgd.

Onze missie is om een bijdrage te leveren aan een veilige en duurzaam gebouwde omgeving.

Organisatie

Goudstikker – de Vries werkt vanuit diverse vestigingen verspreid over het land. Door de verwevenheid van de vestigingen onderling zijn wij in staat projecten integraal te benaderen wanneer het project daarom vraagt. Ons team van mensen staat voor u klaar om hier invulling aan te geven. We gaan graag met u in gesprek om tot een plan te komen.

 

Onze mensen

De directe contactpersonen van Goudstikker – de Vries

Directie:
ir. J.W. (Jan Willem) van de Camp (Algemeen)
A.  (Albert) Dijkstra

Vestiging Emmen:
ing. M.H.B. (Maurits) Nijenstein

Vestiging Almere (Rotterdam):
ing. G. (Gert) van Hoorn

Vestiging Assen:
ing. G. (Gerard) Trul

Vestiging ‘s-Hertogenbosch:
ir. W.W.J. (Wessel) Manders

Algemeen nummer
088 – 678 0 300