Werken bij Goudstikker – de vries

Bij Goudstikker-de Vries bieden wij je een dynamische werkomgeving met een ambitieus team, bestaande uit mensen die allemaal dezelfde passie hebben: in een prettige werksfeer de uitdagingen aangaan die onze opdrachtgevers en de bouwtechniek bieden. Of je nu werkzaam bent als adviseur, constructeur of modelleur, jouw kennis en ervaring draagt bij tot het realiseren van het best mogelijke resultaat, waar onze opdrachtgevers tevreden mee zijn. Wat het vooral interessant en leuk maakt, is dat het resultaat van je werk zichtbaar is. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. Wie kijkt er immers niet met verbazing en respect naar mooie gebouwen en creatieve constructies? Binnen Goudstikker-de Vries krijg je volop de ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling, waarbij je goed wordt begeleid. Aan de ontwikkeling en opleiding van onze medewerkers besteden wij ruim aandacht.

Open sollicitatie

Goudstikker-de Vries staat bij haar klanten en medewerkers bekent als een stabiele- en betrouwbare partner. Een ingenieur van Goudstikker – de Vries b.v. kenmerkt zich door een gedegen technisch inhoudelijke kennis te combineren met een praktische aanpak. We werken hard en gedreven om meerwaarde te bieden voor de klant.

Spreekt een dergelijke werkomgeving jou aan. Neem dan contact op en/of stuur een CV naar jw.vandecamp@goudstikker.nl

Stage en afstuderen

Goudstikker-de Vries heeft jaarlijks volop mogelijkheden voor stagiaires en afstudeerders. Tijdens een stage verricht je onder begeleiding de dagelijks voorkomende werkzaamheden van een tekenaar of een constructeur. Wij bieden mogelijkheden voor alle opleidingsniveaus op het gebied van bouwtechniek. Bij een afstudeer- of onderzoeksopdracht moet je in de laatste fase van je studie zijn. Het is belangrijk dat je een concrete en goed onderbouwde onderzoeksvraag definieert, die relevant is voor jouw studie én voor onze organisatie. Voor alle stages en afstudeeropdrachten geldt een vergoeding conform de stageregeling van de Bouw.