Scapetown officieel geopend door Maxime Verhagen en John Jorritsma

Scapetown officieel geopend door Maxime Verhagen en John Jorritsma

De perspectieven voor bouw- en techniekleerlingen zijn zo goed dat de komende jaren een baan gegarandeerd is. Hoog tijd dat de jeugd de mogelijkheden van de bouw weer ontdekt.

Op 15 juni jl opende Bouwend Nederland -voorzitter Maxime Verhagen en de Eindhovense burgemeester John Jorritsma in het Klokgebouw in Eindhoven officieel Scapetown. Daarmee laat de branche op een nieuwe manier zien dat het in de bouw gaat om het creatieve proces, het samenwerken en het uiteindelijk neerzetten van een mooi project.

De bouwopleider Bouwmensen en branchevereniging Bouwend Nederland investeren in dit groots opgezet evenement en bijbehorend lesprogramma.

Maxime Verhagen hamerde  op het belang van instroom in de bouwsector. Niet voor niets is Bouwend Nederland partner in Scapetown. Verhagen: “Ik wil ervoor pleiten dat jongeren die voor techniek kiezen en op het voortgezet onderwijs zitten, veel meer in contact komen met de praktijk van alledag. Dan ervaren ze hoe leuk en interessant de bouw is. We moeten daar als branche, opleidingsbedrijven  en overheid gezamenlijk onze schouders onder zetten.“

Goudstikker – de Vries heeft vanuit haar rol als adviseur belangeloos samengewerkt met ontwerpers en de bouwers om de diverse bouwprojecten succesvol te kunnen laten slagen.

Voor meer informatie ga naar www.scapetown.nl