The Pyrmont ACH in Curaçao

Opdrachtgever

Penresort BV

Architect

Filosofia do Espaçio Portugal

Aannemer

Pen Construction BV

Rol Goudstikker de Vries

Hoofdconstructeur

Locatie

Curaçao

Category
Hotel, Ontspannen

Internationaal bouwproject

De nieuwbouw van hotel The Pyrmont in Curaçao is een mooi internationaal project voor ingenieursbureau Goudstikker – de Vries. Het hotel wordt gerealiseerd aan de Penstraat in Curaçao en heeft maar liefst 300 luxe hotelkamers waaronder 26 suites. Een mooi project wat het aanzien van het gebied rondom het hotel verrijkt.

Luxe en historie

Op de originele binnenstedelijke locatie waar het hotel staat, staan twee historische gebouwen. Deze monumenten zijn door de ingenieurs volledig gerestaureerd en onderdeel geworden van het hotel zelf. Achter één van deze monumenten is een volledig nieuw modern deel aangebouwd waarin een ballroom, SPA en dakterras zijn opgenomen. Zo wanen bezoekers van het hotel zich in historie en luxe.

Uiteenlopende faciliteiten

Naast de 300 hotelkamers zijn er in het luxe hotel nog meer faciliteiten gerealiseerd. Zo zitten er maar liefst 5 verschillende restaurants en is er genoeg te doen voor jong en oud. Bezoekers van het hotel kunnen tot rust komen in de spafaciliteiten, zich sportief bezig houden in het fitnesscentrum of het avontuur opzoeken met diverse watersportactiviteiten.